Casto de Communicator-Hersenschimmen

door King (Osdorp Posse)


Casto de Communicator is uit!!!! Iets wat zeker het vermelden waard is. Zijn eerste CD heet 'Hersenschimmen'

Eén ding! Iets wat ik nooit zal gaan doen is het schrijven van een CD-recensie. Dit komt, doordat iedereen een andere mening zal hebben over bepaalde CD's. Daarom kan een CD- recencist nooit met behulp van een CD-recensie voor iedereen een nieuwe CD laten overkomen, zoals deze voor die persoon zal zijn. Hij kan hooguit vermelden wat hij van die CD vindt!
Dan is het ook een begrijpelijke zaak, dat vriendjespolitiek, geld en muziekcategorie vaak de geschreven mening van een CD-recencist zullen vormen.

Echter vind ik, dat in het Ondergrondse Netwerk nieuwe CD's van ondergrondse bands niet mogen ontbreken. Daarmee wil ik zeggen: CD's gemaakt door bands, die muziek willen maken, omdat zij dat dope vinden en tot hun uiterste gaan in eigen creatieve creatie. En geen bands, die de Bolland Bolland stijl gebruiken, omdat zij geld verdienen als prioriteit willen stellen en in de wereld van corruptie, vriendjespolitiek en mediahype stappen om hun slechte produkt aan de man te brengen.

Kijk! Het is niet commercieel als je rijk gaat worden aan een goede CD, die zijn respect verdient bij vele mensen. Het is wel commercieel om te zorgen, dat de concurenten van een kut CD met weinig orginaliteit worden verzwegen met behulp van dure reclamecampgnes en vriendjespolitiek op de radio en dergelijke. Met andere woorden: Het publiek zal bijna nooit de kans krijgen om werkelijk hun doopste CD's te kiezen. Hoor jij veel hardcore Hip Hop, Reggae, Heavy Metal, enz. op de dagprogrammering? En als het dan toch gebeurt, dan gebeurt het mondjesmaat. Toch hoor je Kutje Schuurmans en haar meidengangsters X-tig keer per dag. WOW!!!!!

En nu terug naar Casto. Een ding is zeker! Je ligt dubbel, als deze jongen gaat freestijlen. En daarbij is het ook een volhouder. Helaas heb ik nog geen samples, maar daar wordt wel al aan gewerkt.